Klíma telepítése

Előszerelésre történő beüzemelés és az előszerelés
Az előszerelés minősége nagyon fontos a klímaszerelés szempontjából, ezek közé tartozik például az elektromos kábel vastagsága és érszáma, a cseppvíz elvezetésének megoldása, a rézcsövön található szigetelés párazárása, a rézcső átmérője és falvastagsága. Amennyiben szakszerűen megfelel a megvásárolt termék, a tényezők le vannak egyeztetve előre, akkor a helyszíntől függően 25.000 - 35.000 Ft környékére tehet a klímaszerelés díja általában. Mivel rendkívül fontos, hogy megfelelően tudjon működni a klíma, kizárólag az elvárások szerint előkészített szerelésre lehet telepíteni a légkondicionáló berendezést!
A klímaszerelés a megrendelő számára rendkívül fontos lehet, ezért ajánlott, hogy a klímaszerelés munkálatait F-gázminősítéssel rendelkező szerelőre, cégre bízza, ugyanis a garanciáját csak így őrzi meg a termék. A hűtőközeg teljes körű kezelésére a bocsátja ki a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság az F-gáz kártyát.


A klímatelepítés és a klímaszerelés menete
A klímaszerelés első lépéseként a beltéri egység helyét kell felrajzolni, majd a rajzolt helyre felhelyezni. Körülbelül 55 mm-es fúrás, faláttörés végrehajtása után a kültéri egységet össze kell kötni a beltéri egységgel, mint hűtőköri oldalon, mind elektromos és kommunikáció miatt. A klímaszerelés során, hogy a helyiségben rendkívül kevés por keletkezzen a fúrást egy rendkívül erős Hilti márkájú ipari porszívóval végezzük. A klímát üzembe lehet már helyezni, ha az áramellátás és a kültéri egység biztosítva van. A klímaszerelés végső fázisába tartozik a hűtőgáz kiengedése a rendszerbe, a vákuumpróba, előtte a hűtőkör vákuumozása, valamint a nyomáspróba. Ezek után következhet a tesztüzem, a tesztüzem folyamata alatt pedig a távirányító megismerésében segítünk, valamint kitöltjük a garanciapapírokat. A szerelők a klímaszerelés során okozott koszt teljes mértékben eltakarítják, amint a klímaszerelés befejeződött. Klímaszerelés Pécs területén és vonzáskörzetében!


 

Nax-Gépker Kft. - 2016

 

Pécs SoliSun-2015/mennyezeti parapet készülék - 2016

Schneider Fémipari Kft.
Pécsvárad-2015/Gree U-Crown split klííma - 2016